Kirjapaino

Rihto-kirjapainossa nykyaikainen digipaino yhdistyy perinteiseen kirjansitomoon, jossa kirjat valmistetaan painosmäärästä riippuen joko käsityönä, käsialistetuilla laitteilla tai kokonaan koneellistetusti. Näin pystymme tarjoamaan teoksellesi kaikista kustannustehokkaimman ja vähiten materiaalihukkaa synnyttävän vaihtoehdon!

Digipaino tekee yksittäisenkin kirjan painamisesta helppoa, kustannustehokasta ja ekologista, koska tällä menetelmällä materiaalihukkaa ei synny. Kun pienet painokset sidotaan käsityönä ei aikaa eikä materiaaleja kulu koneiden kuntoonlaittoon ja mittojen asetteluun. Suurissa painoerissä otamme avuksi ajan tasalla olevan laitteiston, ja näin pääsemme isoissakin painoksissa kilpailukykyisiin hintoihin suurempien yritysten rinnalle.

Kaikki painotyöt teemme aina ekologisille FSC- tai PEFC-sertifioiduille papereille!

Laadukkaan painojäljen takaa uusi Canon-digipainokoneemme yhdistettynä X-riten profilointi- ja calibrointityökalujen mahdollistamaan laajaan ja tarkkaan värinhallintaan.

Metalliväritykset kansiin tehdään foliopainossamme. Näistä yleisimpinä kulta- ja hopeafoliointi. Foliopaino tarjoaa lisäksi kaikki perusvärit esimerkiksi kangaskantisen kirjan otsikko- ja selkärivien tekoon.

Voit kysyä tarjouksen painotyöllesi sivulla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteesta kirjapaino@rihto.fi

 Pyrimme vastaamaan sinulle vuorokauden kuluessa.