Kirjansitomo

Kirjansidontaa kirjan korjauksista uusien kirjojen valmistukseen.

 

Pöytäkirjat, tasekirjat, addressit tai sarjakuva- ja aikakauslehtien vuosikerrat yms. lehdet haluamiisi kansiin.

 

Rihto Oy:ssa teetätät kirjallesi laadukkaat ja kestävät kannet. Kirjansidontataustaa meiltä löytyy jo lähes 60 vuotta. Laadukkaasta työstä kertoo sekin, että eduskunnan kansliatoimikunta on valinnut meidät vastaamaan valtiopäiväasiakirjojen sidonnasta ja jakelusta. Valintaperusteena käytettiin hinta- laatusuhdetta.

Lisäksi olemme erikoistuneet kirjojen käsinsidontaan. Tämä mahdollistaa mm. kirjojen korjaukset ja erikoisten, tavanomaisista poikkeavien kirjojen valmistuksen, kuten suuret sanomalehtien vuosikerrat, yritysten pöytäkirjat ja muut painavat teokset.

Käsialistetuilla ja automatisoiduilla koneilla hoidamme myös isommat painosmäärät, joten tarjouspyynnön voit lähettää meille kaiken suuruisista painoksista.

Metalliväritykset kansiin tehdään foliopainossamme. Näistä yleisimpinä kulta- ja hopeafoliointi. Foliopaino tarjoaa lisäksi kaikki perusvärit esimerkiksi kangaskantisen kirjan otsikko- ja selkärivien tekoon.

 

 

Lähetä meille kysely tai tarjouspyyntö kirjasi sidontatyöstä osoitteeseen kirjansitomo@rihto.fi tai soita numeroon 0405586943.

 

Myymme myös kirjansidontatarvikkeita.